Vastuullisuus

Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa meille henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimista, yhteiskunnallista vastuullisuutta ja vaikuttamista, vastuullista talousasioiden hoitamista ja tärkeiden ympäristöasioiden huomioimista kaikessa omassa toiminnassa

Otamme kestävän kehityksen huomioon kaikissa toiminnoissamme ja niiden johtamisessa

Yksi tärkeistä tehtävistämme on jakaa asiakkaillemme tietoa tuotteiden ympäristöystävällisyydestä, tuotteiden kierrätyksestä ja kierrätysratkaisuista. Tarjoamme myös osalle tuotteistomme tuotteista erilaisia kierrätysratkaisuja.

Myös tavarantoimittajia valittaessa suosimme ympäristöasioihin ja kestävään kehitykseen sitoutuneita yrityksiä. Valitsemme tuotteistoomme markkinatilanteen mukaan tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä. Myös yhteistyökumppaneita valitessamme pyrimme huomioimaan heidän ympäristövaikutuksensa ja myönteisen asenteensa ympäristöasioihin.

Keskusvarastomme sijaitsee Postin jakelukeskuksessa ja kuljetuksissa omaan varastoomme käytämme Posti Green hiilineutraaleja kuljetuksia. Varastoratkaisun ansiosta toimitusketjumme lyheni merkittävästi, kun erillisiä noutoja jakelukeskukseen ei tarvita. Saavutetulla CO2-päästöjen säästöllä voisi henkilöautolla ajaa 5,8 kertaa maapallon ympäri.

Vastuullisuus