Tuotepolitiikka

Wulff tuo markkinoille innovatiivisia ja uusia ratkaisuja sekä erikoistuotteita ja on samalla tehokas työpaikan perustuotteiden toimittaja. Wulffin ratkaisut tuovat asiakkaille kustannussäästöjä ja tehokkuutta hankintojen hallintaan.

Valitsemme tuotteistoomme markkinatilanteen mukaan tuotteita, joissa on käytetty ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä. Myös materiaali- ja tavarantoimittajavalinnat tehdään kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Kaikissa toiminnoissa huomioidaan asiakkaiden tarpeet, tekninen kehitys, yhteiskunnalliset odotukset ja lainsäädäntö.

Wulff jakaa jatkuvasti asiakkailleen tietoa tuotteiden ympäristöystävällisyydestä, tuotteiden kierrätyksestä ja kierrätysratkaisuista. Esimerkiksi Wulffin laajassa työpaikkatuotteiden kuvastossa ympäristöystävällisistä tuotteista on aina saatavilla tiedot sertifioiduista ympäristömerkeistä sekä kattavat ympäristö- ja kierrätystiedot. Ympäristömerkkien tavoitteena on tietoisuuden lisääminen ympäristövaikutuksista sekä kuluttajien ostokäyttäytymisen ohjaaminen ympäristöystävällisiin valintoihin.

Wulffin valikoiman vihreät tuotteet ovat ystävällisiä sekä ympäristölle että budjetille. Wulffin vihreiden tuotteiden valikoima kasvaakin jatkuvasti. Kun valitset ympäristömerkityn tuotteen, teet valinnan luonnon ja ympäristön puolesta!