Tilaustavat

Voit valita itsellesi sopivimman tilaustavan:

  • Verkossa: asiakaskohtaisesti räätälöity WulffNet-tilausjärjestelmä
  • Sähköpostitse: asiakaspalvelu asiakaspalvelu@wulfftorkkeli.fi
  • Puhelimitse: asiakaspalvelu p. 03 883 900
  • Henkilökohtaisesti: asiointi myymälässä ma-pe klo 8-18

Toimitustavat

Oma kuljettajamme Wulff Torkkelin raidallisella autolla ajaa säännöllistä vakioreittiä Päijät-Hämeen ja Kouvolan talousalueilla. Voit jättää tilauksen toimitettavaksemme tilaustavastasi riippumatta ja se toimitetaan sinulle veloituksetta vakioreitillämme. Reitin aikataulun saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@wulfftorkkeli.fi.

Mikäli toimitus on asiakkaan tilauksen mukainen, takaisin noudetuista tuotepalautuksista perimme noutomaksun 20 € (ALV 0 %). Muutos on voimassa 1.5.2019 lähtien.

Yli 100 € (alv 0 %) tilaukset ilman pakkaus- ja toimitusmaksua. Pakkaus- ja toimitusmaksu 12 € lisätään alle 100 € (alv 0 %) tilauksiin syyskuusta 2019 alkaen.

Suoratoimitukset keskusvarastostamme 48 tunnin sisällä tilauksesta. Nouto myymälästä.

Laskutustavat

Vaihda ympäristöystävälliseen verkkolaskuun: säästät luontoa ja rahaa!

Olemme siirtyneet verkkolaskun käyttöön 1.7.2018. Verkkolaskun vastaanottaminen on maksutonta ja se säästää aikaa myös laskun käsittelyssä. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa jatkossa perinteisiä paperilaskuja, on kulu paperilaskusta 1.7.2018 alkaen 8,70 eur + alv 24 % per lasku. Laskutusfrekvenssi on valintasi mukaan koontilaskutus ajallisesti ja/tai maantieteellisesti tai toimituskohtainen lasku.

Asiakaspalvelu

Hyvän asiakas- ja paikallistuntemuksen omaava asiakaspalvelumme on palveluksessasi maanantaista perjantaihin klo 8-16. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse p. 03 883 900 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@wulfftorkkeli.fi.