Tilaustavat

Voit valita itsellesi sopivimman tilaustavan:

  • Verkossa: asiakaskohtaisesti räätälöity WulffNet-tilausjärjestelmä
  • Sähköpostitse: asiakaspalvelu asiakaspalvelu@wulff.fi
  • Puhelimitse: asiakaspalvelu p. 0300 870 410
  • Henkilökohtaisesti: asiointi myymälässä arkisin. Huomaathan, että Wulffinkulman myymälöissä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit. Yritysasiakkaille on laskutusmahdollisuus.

Vastuulliset ja nopeat toimitukset

Yksi vastuullisista valinnoistamme ympäristön hyväksi on käyttää Posti Green -palveluita. Varastoimme tuotteemme Postin jakelukeskuksessa Akaalla ja kuljetuksissa käytämme Posti Green -kuljetuksia. Posti Green -kuljetuksia käyttämällä edistämme hiilidioksidipäästöjen vähentämistä toimitusketjun prosesseissa. Posti kompensoi kaikki Posti Green -kuljetuksilla syntyneet CO2-päästöt ilmastoprojekteja rahoittamalla.

Jakelukeskuksemme Akaalla sijaitsee maantieteellisesti ajatellen hyvin keskeisellä paikalla Suomessa. Akaalta pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeilla toimituksilla kaikkialle kotimaassa. Wulffin Postille ulkoistama varastoratkaisu mahdollistaa erittäin nopean logistiikan ja toimitukset sekä myös nopean kasvun erinomaisten ja joustavien tila- ja henkilöresurssien myötä.

Laskutustavat

Vaihda ympäristöystävälliseen verkkolaskuun: säästät luontoa ja rahaa!

Verkkolaskun vastaanottaminen on maksutonta ja se säästää aikaa myös laskun käsittelyssä. Myös sähköpostitse lähetettävä lasku on maksuton. Jos kuitenkin haluat vastaanottaa paperilaskuja, kulu paperilaskusta on 8,70 e + alv 24 % per lasku. Laskutusfrekvenssi on valintasi mukaan koontilaskutus ajallisesti ja/tai maantieteellisesti tai toimituskohtainen lasku.