Myymälä

Wulff Torkkeli myymälä

Wulff Torkkelin uusi, upea ja avara myymälä Kauppakeskus Mailissa löytyy osoitteesta Ajokatu 55. Uudessa sijainnissaan suurmyymälä palvelee Lahden seudun, Kouvolan, Mikkelin ja Mäntsälän yritysasiakkaita, kuluttajia, sekä opiskelijoita entistäkin keskeisemmällä paikalla. Opiskelijat saavat 15 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista opiskelijakorttia näyttämällä. Kattavasta tuotteistostamme löytyy toimistotarvikkeiden ja työpaikkatuotteiden lisäksi mm. ergonomiatuotteita.

Palvelut myymälässä:

  • kaikkien tuotealueiden asiantuntijapalvelut
  • tilaus- ja kuljetuspalvelut
  • Myymälämme palvelee 1.10. lähtien ma-pe 9-17. Tarvitsetpa sitten tulostuspaperia tai muistikirjaa, värikasettia tai perinteistä kuulakynää, siivoustarvikkeita, kahviotuotteita tai askarteluvälineitä, tule käymään! Lupaamme, että ihastut avaraan ja valoisaan myymälään, josta löydät kaiken tarvitsemasi.
  • Tarvitsetko tilauksesi ennen klo 9? Tee tilauksesi myymälään edellisenä päivänä klo 14 mennessä sähköpostitse store.torkkeli@wulfftorkkeli.fi. Valmiiksi kerätyn tilauksen voi noutaa varastoltamme seuraavana aamuna klo 8 alkaen. Sähköpostiosoite on vain tarvittavia aamutilauksia varten.

Käyntiosoite:

Wulff Torkkeli, myymälä ja yritysten sopimusasiakaspalvelu

Kauppakeskus Maili
Ajokatu 55
15500 Lahti
p. 03 883 900
asiakaspalvelu@wulfftorkkeli.fi

Aukioloajat:

Myymälämme palvelee 1.10. lähtien ma-pe 9-17.
Asiakaspalvelumme palvelee klo 8-16.